Vergelijk Sim only

Op onze website heeft u de keuze uit talloze sim-only aanbiedingen en kunt u deze vergelijken. Wij hebben alle providers op onze website staan en u kunt dus online al de propositie’s vergelijken. Om een adequate vergelijking te doen is als eerste het van belang te weten hoeveel minuten u nodig hebt per maand. Dit weet u misschien al en anders is het aan te raden uw laatste facturen te bekijken om te zien hoeveel u minuten u daadwerkelijk elke maand gebruikt.

Een andere factor wat steeds belangrijker wordt is het gebruik van mobiele internet. Kijk op uw laatste facturen om te zien hoeveel MB u gemiddeld gebruikt elke maand. U heeft de keuze uit 3G of 4G internet, 3G is langzamer en goedkoper. Tot slot, voor hoelang wilt u uw abonnement vast zetten? U kunt kiezen uit een looptijd van 24 maanden, 12 maanden en bij sommige providers zelf 1 maand. (maandelijks opzegbaar) Sim Only abonnementen met een langere looptijd zijn vaak goedkoper dan korte en kunt u ook vaak wijzigen tijdens de looptijd van uw abonnement.

Wilt u persoonlijk advies, wat in uw situatie nou het beste is? Loop dan even binnen en we kijken samen naar een voor u passend abonnement!

Afspraak maken om te verlengen.

Sim-only abonnement

Sim-Only wordt heel veel bij ons afgesloten. U heeft al een telefoon of koopt deze liever los waarna u alleen nog betaalt voor het abonnement. Sim-Only abonnementen hebben we maandelijks opzegbaar of voor de duur van 12 of 24 maanden. Kom langs voor meer informatie.

Abonnement met telefoon

Bij een abonnement met telefoon is het belangrijk te kijken wat u precies nodig heeft. Samen kunnen we ook naar de laatste paar facturen en kiezen we een passend abonnement voor u. Omdat wij onafhankelijk zijn en dus alle merken en providers leveren kunnen wij u begeleiden bij het maken van de juiste keuze.

Hoeveel MB heb ik nodig?

Gebruikt u uw telefoon meer voor internet dan om te bellen? Dan bent u net als de meeste mensen. Je kan tegenwoordig zoveel meer dan alleen bellen en we maken daar allemaal volop gebruik van. Het is daarom belangrijk een passende databundel te nemen. Bij de grote providers is het vaak zo dat u nog steeds kunt internetten als u uw data-bundel overschrijdt maar met een lagere snelheid. Bij de kleinere en goedkopere providers is op ook echt op en ga je vaak betalen per MB wat de kosten erg doen stijgen.

Kom langs en we kijken samen naar een passend abonnement voor u!